Nieuws

Vacature

Vanaf maart 2022 zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de ijssalon. Onze ijssalon is geopend van half maart tot en met eind oktober. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitscheppen van ijs, coupes maken, lunchgerechten bereiden, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Ook schoonmaakwerkzaamheden van de ijssalon behoren tot de taken.

Naast de werkzaamheden in de ijssalon hebben wij ook ijscokarren waarmee we op feesten en evenementen staan. In het bezit zijn van een rijbewijs is daarom gewenst.

Wij bieden:

  • Een leuke en afwisselende baan
  • De kans om bijvoorbeeld mooie reizen te maken vanaf november tot en met februari, je bent immers ruim 4 maanden vrij per jaar!

Ben je alleen in de avonden, het weekend en vakanties beschikbaar? Voor een bijbaan kun je ook bij ons solliciteren (vanaf 16 jaar). Het is de ideale bijbaan naast je studie en valt perfect te combineren met je hobby’s, wekelijkse training of wedstrijden bij jouw sportclub .

Is dit iets voor jou? Stuur een mailtje naar info@weipoorts-ijs.nl of bel op 071-5801279

IJsboerderij start nieuw seizoen zondag 21 maart 2021

We gaan as zondag 21 maart 2021 weer open voor ijs, koffie en appeltaart ‘TO GO’! Kom gezellig langs voor een heerlijk ijsje of een kop koffie met appeltaart!

IJstaarten voor kerst 2020

Voor de feestdagen kunt u weer heerlijke huisgemaakte ijstaarten bestellen. Klik hier voor informatie en bestellen.

IJsboerderij gesloten ivm coronamaatregelen

De ijsboerderij is in verband met de coronamaatregelen vanaf 15 oktober gesloten.

Openingstijden 2020

Vanaf maandag 21 september 2020 sluiten wij weer om 17.00 uur.

IJsboerderij gesloten 6 september 2019

Op vrijdag 6 september is de ijsboerderij gesloten ivm de bruiloft van Roy & Marloes. De avond ervoor op 5 september gaan we daarom ook om 17.00 uur dicht.

IJsboerderij start nieuw seizoen 17 maart 2019!

We gaan as zondag 17 maart 2019 weer open! Kom gezellig langs voor een heerlijk ijsje of een kop koffie met appeltaart!

Winterseizoen gesloten

Wij zijn gesloten voor het winterseizoen. In maart 2019 gaan wij weer open! Graag tot dan!

Wijziging openingstijden

Het najaar komt er weer aan, daarom sluiten wij vanaf maandag 17 september om 17.00 uur. Wij blijven nog wel elke dag geopend en na de herfstvakantie sluiten wij voor de winterperiode.

IJssalon open zondag 11 maart 2018!

De winter is weer voorbij! We gaan as zondag 11 maart weer open! Kom gezellig langs voor een heerlijk ijsje of een kop koffie met appeltaart!